מאת שלום חתוכה
רשת הגלידות דולצ'ה, המתמחה בהכנת גלידת שף פרימיום איטלקית, בייצור מקומי על בסיס יומי ומחומרי גלם איכותיים, משיקה את קולקציית הגלידות לקיץ 2020.
בין הטעמים שיחכו לכם בסניפים על בסיס יומי או שבועי, בהתאם לביקוש תוכלו למצוא: שוקולד מריר עם גוז'י ברי, שוקולד מריר עם צ'ילי חריף , ספירולינה, פופקורן, בזיליקום, קמפרי תפוזים, לבנה עם שמן זית וזעתר, צזיקי , גריזבי לימון ועוד.
לדברי מתן גל, הגלידן של רשת דולצ'ה: "כרשת גלידות פרימיום אנו מחוייבים לייצר חווית גלידה לקהל לקוחותינו ולכן, כל הגלידות שלנו מיוצרות במקום, מידי יום ביומו ומחומרי גלם טריים ואיכותיים. כמו כן, מעבר לטעמים הנפוצים, האהובים והמוכרים אנו מציעים טעמים מיוחדים וייחודיים, כשהסוד טמון באופן הכנתם והטעם הסופי שמתקבל – זהה למקור!
אז אם הקיץ לא נטוס ליוון – בואו לטעום גלידה צזיקי ואם לא נטוס לארגנטינה , לפחות נוכל לאכול גלידה שוקולד מריר עם צ'ילי.
צזיקי יווני – יוגורט יוני מלפפונים טחונים ומסוננים, שמיר קצוץ.
קמפרי תפוזים – קמפרי עם תפוזים טריים סחוטים .
גריזבי לימון – גירזבי זו עוגיה איטלקית בטעם לימון חזק, העוגיה מתפצפצת בפה ויחד עם קרם לימון הופכים לגלידה המתפצצת בפה
להשיג בסניפי רשת דולצ'ה
מחירים:
חצי ק"ג 49 שקלים
1 ק" ג 89 שקלים
מחיר לגביע / כוס: 16 שקלים 2 טעמי גלידה. 21 שקלים ( 3 טעמים) 25 שקלים ( 4 טעמים)
רשת הגלידות דולצ'ה היא בבעלות קבוצת אורקה, המנהלת והמפעילה 4 רשתות מזון מהיר: שניצליין, #rooster חומוס הזקן וכאמור גם דולצ'ה. הרשת מתמחה בהכנת גלידת שף פרימיום איטלקית, בייצור מקומי על בסיס יומי מחומרי גלם איכותיים.